Programul Lecturile verii este în toi. Noi, bibliotecarii, continuăm să bucurăm micii cititori ai bibliotecii cu noile cărți intrate în bibliotecă.
Astăzi, 8 iulie, copiii de la Instituția preșcolară „Îngerașul”, au avut parte de o mare sărbătoare: cărți noi pentru toate gusturile. Le-am prezentat copiilor cărțile din colecția Să crești mare puișor de Claudia Partole, destinate preșcolarilor și copiilor din clasele primare. Aceste extraordinare cărțulii, cu învățăminte, poezii, cu imagini fermecătoare, editate recent la editura Molpresa includ următoarele titluri: Ai grijă de tine (sfaturi de asigurare pentru pici); Anotimpuri-surioare (poezii despre lunile anului);  Învață de la bună dimineața; Cântece de leagăn; E minunat să fii educat; Lumea pădurii; Mica-Ica-Bâzâica; Nani, puișor.
Micuții au răsfoit aceste minunate cărțulii cu o mare sete de a cunoaște cât mai multe, ochii le străluceau de bucurie, admirând desenele atractive realizate de pictorița I. Egorova.
Scopul nostru e să cultivăm copiilor deprinderi pentru lectură de la cea mai fragedă vârstă, intrigându-i cu imaginile frumos ilustrate ale cărților și cu povețe interesante și utile.

Secvențe de la activitate: