Dragi prieteni ai bibliotecii!
Iată-ne în noul an 2014! Nou este anul, noi sunt visurile noastre. Ne dorim cu toţii un an mai bun, care să ne aducă bucurii şi succese frumoase. Realizarea acestor dorinţe depinde însă în bună parte de noi înşine, căci atunci când îţi doreşti cu adevărat ceva,  tot universul conspiră pentru a te ajuta.

         Şi noi, echipa de bibliotecari avem proiecte mari pentru viitor. Cel mai mult ne dorim ca numărul prietenilor noştri să crească, să avem cititori fideli, să atragem la lectură cât mai mulţi copii şi tineri. Ne bucurăm că dispunem de o colecţie de calitate, de cărţi noi pentru toate vârstele şi pentru toate gusturile. 
         Fie ca anul care a început să vi se aştearnă în cale asemenea unei poteci netede, vegheate de stele norocoase şi îngeri păzitori! Să aveţi un drum al vostru, propriu, pe care să mergeţi cu paşi liniştiţi, dar siguri şi plini de demnitate.

         Noul an se deschide înaintea noastră ca un volum nedescris cu 365 de pagini curate. Vă urăm să le completaţi doare cu fapte bune, de care să vă mândriţi, iar atunci când veţi ajunge la sfârşitul volumului, să trăiţi din plin bucuria visurilor împlinite.

         La mulţi ani!
         Cu drag vă aşteptăm la bibliotecă!
         Vă mulţumim că sunteţi prietenii noştri!
Reclame