Joi, 23 iulie biblioteca a participat în Parcul de distracții „Aventura Park”,  cu un program de activități, în susținerea promovării lecturii, din cadrul proiectului Trolleybook.
      De dimineață copiii s-au bucurat de o oră de lectură din cartea În cămașă de cireașă de Arcadie Suceveanu. Copiii au ascultat cu drag poeziile lecturate de bibliotecară, după care au citit și de sine stătător alte poezii.

 

      
 
 
 
Fetele-cochete au făcut cunoștință cu cartea Secretele fetelor cu stil, o carte dedicată frumuseții, din care au preluat câteva sfaturi, sugestii și idei de îngrijire a pielii,  părului, corpului, dar și cum să fie bune gospodine.
 
      Cine e mămica mea?, o carte interactivă, educativă și distractivă, a fost prezentată tinerelor mămici. Puii – personajele cărții și-au pierdut mamele. Astfel micul cititor trebuie să combine cartonașele cu imagini și să găsească mămica fiecărui animăluț.
 
      Cititorii Trolleybook-ului au participat la un atelier de creație: Soare, soare domn frumos!, la care au realizat un soare vesel cu raze colorate.
 
      După o pauză de lectură, copiii au fost încadrați într-un joc distractiv de înviorare, cu exerciții de gimnastică, care le-a plăcut mult.
     Ne-am bucurat de o zi frumoasă, cu mult soare, cu multe zâmbete, cu multe cărți și cu multă  voie bună!