Prezentare de carte
Ați fi oare în stare  să vă imaginați că nimeni din familia voastră  nu are telefon mobil? Sau că niciunul dintre voi nu a văzut vreodată un computer? Sau cel puțin  un PlayStation 3 ori un PSP? Iar printre prietenii și cunoscuții voștri este cineva care nu are idee de Skype și de internet?
Și, în genere, ar fi oare oamenii să se descurce fără toate cele enumerate mai sus?
Da, s-ar descurca. Mai ales că au demonstrat-o într-un timp nu chiar îndepărtat părinții voștri, când erau și ei niște băieței și fetițe, așa cum sunteți voi acum, iar de McDonald’s habar n-aveau.
Printre altele, și părinții părinților voștri  erau atunci la fel de ocupați la serviciu precum sunt astăzi mamele și tații voștri. Vara, așteptau și ei cu nerăbdare concediul părinților pentru a putea merge cu toată familia la mare sau la țară.
Așadar, atenție! Imaginați-vă că vă aflați în sala unui teatru magic, cortina se ridică lent și voi vă pomeniți în alte timpuri…
 
Miroslava METLEAEVA

Oare cum își organizau părinții noștri timpul în lipsa tehnologiilor moderne? În zilele noastre nici un copil nu-și poate imagina asta! De aceea, dragi copii, participați la programul Chișinăul citește și veți găsi răspunsuri interesante la un șir de întrebări care vă frământă!!

            
Reclame