Disney Violetta
Bazat pe sezonul 2 al serialului TV Violetta
de la Disney Channel
 
 
821.111(73)
V65
Violetta. Un nou început. Bucureşti : Litera, 2014. – 158 p.
După vacanţă, Violetta aşteaptă cu nerăbdare să se întoarcă la Studio. Vestea că trupa ei va avea ocazia să cânte live la concertul de la petrecerea Youmix agită imediat spiritele, căci Leon a decis să nu participe. Sosirea lui Diego complică şi mai mult lucrurile. Va şti oare Violetta să urmeze vocea inimii?
 
 
 
 
 

821.111(73)

V65
Violetta. Totul pentru muzică. Bucureşti : Litera, 2014. – 160 p.
Leon s-a despărţit de Violetta. Deşi ea încearcă din răsputeri să se împace, Diego nu încetează să intervină între ei. O nouă provocare vine din partea lui Pablo şi a lui Marotti, care îi propun Violettei să devină vedeta portalului Youmix. Dacă acceptă oferta de lucru, Violetta ar putea să-şi ajute tatăl şi să stea departe de Leon…
 
 
 
 

821.111(73)

V65
Violetta. Prietene pe viaţă. – Bucureşti : Litera, 2014. – 176 p.
După spectacolul de la Youmix, Violetta are parte de clipe de coşmar căci…şi-a pierdut vocea! Când pare că nimic nu poate merge mai rău, Violetta descoperă că Francesca, prietena ei cea mai bună, se va întoarce în Italia împreună cu familia ei. Vor reuşi oare prietenii Francescăi, în frunte cu Violetta, să schimbe decizia tatălui fetei şi să-şi păstreze prietena aproape?
 
 
 
821.111(73)
V65
Violetta. Primul sărut. – Bucureşti : Litera, 2014. – 176 p.

 

Angie va pleca în Franţa, cu un contract de compozitor. Deşi ştie că este o mare oportunitate şi se bucură pentru mătuşa ei, Violetta nu-şi poate reprima tristeţea. Mai mult decât atât, începe să aibă suspiciune faţă de Jeremias, profesorul de pian, care apare întotdeauna în momentele în care ea are nevoie de ajutor. Şi oare are dreptate Leon să-l acuze pe Diego că nu este ceea ce pretinde a fi?