La 2 aprilie 2017, la Biblioteca Târgu-Mureș s-a desfășurat cea de-a 2-a ședință a Serviciului modern de bibliotecă Ora TV, serviciu care presupune dezvoltarea abilităților de comunicare și socializare. 
    Moderator al acestui serviciu este Ludmila Stoianov, colaborator al bibliotecii, ex-redactor de emisiuni pentru copii și adolescenți la televiziunea națională.
       Ca și în cadrul primei ședințe  ne-am propus să studiem în continuare arta vorbirii prin intermediul unor jocuri ce contribuie la dezvoltarea limbajului și pronunției, având ca scop îmbunătățirea dicției și articularea cuvintelor.

        Vă reamintim că acest serviciu conţine elemente de măiestrie actoricească, jucând diferite roluri: de reporter, de prezentator de diferite emisiuni, de artă oratorică, de comportament în fața camerei, de dezvoltare estetică. Copiii însuşesc limba literară cu o vorbire coerentă şi expresivă, obțin un vocabular mai bogat, devin mai liberi în comunicarea verbală, mai curajoși. La activitate au fost prezenţi elevi cu vârsta între 8-12 ani. 

 
Vă invităm să urmăriți un fragment de la Ora TV (exercițiu de recreație) la următoarea adresă:
 
 
Următoarea ședință va fi pe data de 30 aprilie, orele 13.00.
 
Urmăriți-ne pe blog și pe pagina de facebook pentru mai multe informații.
 
Vă așteptăm cu mare drag!
Reclame