opac-image (4)

„Nesfârșita goană după elefant”
de
Gillian CROSS

Cross, Gillian. Nesfârșita goană după elefant / Gillian Cross ; trad. din lb. engl. de Lili Danilescu . – București : Corint Junior, 2015 . – 351 p.

Despre autor: Gillian Cross este autor britanic de cărți pentru copii, născută în Londra, Anglia în anul 1945.  Pentru romanul „Nesfârșita goană după elefant” Gillian Cross a primit prestigioasele premii Whitbread Childrens Novel, Award și Smarties Prize, acordate celor mai talentați autori de literatură pentru copii din Marea Britanie și din Irlanda.

Rezumat: Când doi copii și un elefant pornesc într-o călătorie epică prin America, nu ne putem aștepta decât la cele mai grozave aventuri și primejdii, care pândesc la tot pasul. Din Pennsylvania până în Nebraska, Tad și Cissie străbat râuri învolburate cu o plută, merg cu trenul și cu vaporul cu aburi, în căutarea unui adăpost sigur pentru ei și pentru elefantul Khush. În drumul lor către Nebrasska, unde locuiește cea mai bună prietenă a lui Cissie, cei trei sunt urmăriți de un negustor și de soția acestuia, care vor  să pună mâna cu orice preț pe elefant.

Vă aşteptăm să împărtăşim bucuria lecturii împreună!

Pentru a consulta catalogul electronic click pe adresa: https://goo.gl/3IX7BM