IMG_5899
Lansarea programului estival RUCSACUL de VACANȚĂ 2017
Stela Tymofti, director Biblioteca Târgu-Mureș, Ludmila Stoianov, moderator    

Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” a dat  start celei de-a II-a ediții a programului estival RUCSACUL DE VACANȚĂ, care se va desfășura în perioada 5 iunie – 30 iulie 2017.

IMG_5883Cu această ocazie, la Biblioteca Târgu- Mureş, a avut loc lansarea programului de vacanţă, predestinat atât copiilor, cât și maturilor, în scopul de a petrece timpul liber într-un mod activ, creativ, distractiv, dar şi util la bibliotecă!
IMG_5928

 

 

Micii spectatori au avut parte de un program artistic, susţinut de grupa pregătitoare de la Grădiniţa nr. 100 ,,Îngeraşul” și solista ansamblului vocal de la Centrul de creație pentru copii ,,Curcubeu”, Alina Nicoară, care a venit în fața publicului cu un buchet de melodii populare.

IMG_5924

 

Stefania Podubnii, elevă în clasa a 3-a la Liceul Teoretic „Stefan cel Mare”, si-a prezentat propriul discurs, un proiect întitulat ,,Vara”, cu multe sfaturi utile despre siguranța și sănătatea copiilor pe timp de vacanță.

Daniela și Nicoleta Plămădeală de la Liceul Teoretic „Ion Creangă” au impresionat publicul, recitând cu o adânca sensibilitate poezia lui Grigore Vieru „Ascultați, măi copii” despre lucrurile stranii de tot, care se întâmplă pe glob.

IMG_5925Lansarea programului RUCSACUL DE VACANȚĂ, a culminat cu un concurs de ghicitori, moderat de Andrea Mogîldea și o comunicare  interactivă între micii spectatori și colaboratorii bibliotecii. Directorul bibliotecii, Stela Tymofti, a ținut să le mulțumească copiilor pentru participarea la eveniment, asigurându-i că, doar petrecându-și timpul liber la Biblioteca Târgu-Mureș, vor avea parte de o vacanță de neuitat.

Activitatea a fost însoțită de o vastă expoziție de cărți noi, frumos ilustrate, care au fost răsfoite de oaspeții noștri cu multă admirație.

Dragi copii, vă așteptăm zilnic la bibliotecă să petreceți timpul frumos și util!
LUNI – ZIUA LECTURII – ora 11.00
MARȚI – ZIUA TEHNOLOGIEI INFORMAȚIEI – ora 15.00
MIERCURI – ZIUA CREATIVITĂȚII – ora 11.00
JOI – ZIUA PROVOCĂRILOR – ora 14.00
DUMINICĂ – ZIUA JOCURILOR – ora 13.00

Programul activităților în săptămâna 5-11 iunie

Rucsacul de vacanta - Copy

 

 

Reclame