IMG_6858La Biblioteca Târgu-Mureș a fost dat startul celei de-a doua ediții al Serviciului Ora TV. 12 copii de la mai multe licee din Chișinău au acceptat provocarea, recunoscând că-și doresc să facă ore de dicție, să învețe a-și depăși emoțiile, comunicând cu semenii lor și, nu în ultimul rând, jucând rolul de reporter și prezentator TV, să nu complexeze vorbind la microfon în fața publicului sau a camerelor de luat vederi.

Serviciul va întruni 14 ședințe, zece dintre ele fiind dedicate artei vorbirii după care va urma programul de măiestrie actoricească. Acesta va cuprinde jocul pe roluri, dar și cele de reporteri, prezentatori  de știri și show-uri.

Copiii s-au arătat foarte entuziasmați de programul care urmează a fi studiat în cadrul Orei TV, venind și cu propuneri interesante ce țin de problemele acestora atât la școala, cât și în societate. Astfel, ne-am propus să invităm periodic un psiholog, care le-ar răspunde la mai multe întrebări ce-i frământă, dar și specialiști din domeniu, și anume, prezentatori radio tv, reporteri și actori.

Cunoscându-se în cadrul activității și devenind deja prieteni, copiii s-au despărțit cu mare părere de rău. Au recunoscut că abia așteaptă următoarea întâlnire, care, cu siguranță, va veni cu noi surprize pentru ei.

Dragi participanți, de acest serviciu veți beneficia de două ori pe lună,
duminica la orele 13.00. (peste o duminică)

Deci, vă așteptăm cu drag pe data de 15 octombrie, orele 13.00!

 

Reclame