Huge-gaps-identified-in-government-s-food-policyEste o carte care merită citită, cel puţin o dată, şi apoi pusă la loc de cinste în colecţia personală de cărţi.

Mulţi copii sunt nemulţumiţi şi ingrijoraţi de felul cum arată, de greutatea lor corporală, fapt ce le generează neîncredere în sine şi probleme de sănătate. „Este mai bine să previi, decât să vindeci” – acest adevăr vechi cât lumea devine foarte actual când e vorba despre sănătate şi despre stilul de viaţă, care ne provoacă tot mai multe boli. Una dintre ele, obezitatea în copilărie, devine deja o epidemie. Cum să impiedicăm acest lucru, cum să avem grijă de copii ca aceştia să nu ajungă obezi? 
Astăzi, tot mai multe familii ajung în capcana unui stil de viaţă nesănătos şi care nu mai ştiu ce să facă şi cui să ceară ajutor pentru a slăbi.

Pentru a primi răspuns la aceste şi alte întrebări, citiţi cartea Te rog, mamă, nu mă îndopa! care cuprinde o serie de soluţii şi sfaturi ce au fost testate şi folosite de multe ori cu mare succes. Ceea ce ar trebui să înveţe copiii, dar şi adulţii este că menţinerea formei sau scăderea în greutate nu înseamnă căutarea dietelor la modă, ci să inveţe şi să adopte, zilnic, obiceiuri alimentare sănătoase.

Veniți și o consultați! Lectură plăcută!

 

Reclame