IMG_8968.JPGVine, vine primăvara,
Se așterne-n toată țara,
Floricele pe câmpii,
Hai să le-adunăm copii!

Acest cântec a dat start sezonului de primăvară al Serviciului Ora TV. După o iarnă destul de lungă, micii reporteri s-au bucurat pe deplin de venirea primăverii. A fost o întâlnire plină de emoții și cu multă forfotă de sărbătoare, or, ședința noastră s-a transformat, de fapt, într-o frumoasă petrecere cu ocazia zilei de 8 Martie, dar am îmbinat-o și cu 1 Martie, ca să fie și un Bal al Mărțișorului. Am avut de toate: cântece, poezii, dedicații speciale aduse virtual mamelor și bunicuțelor, dar și surioarelor. Micii artiști s-au împărtășit mărinimos cu emoțiile trăite în ziua de 8 Martie chiar de buna dimineață:

la ce oră s-au trezit?
ce cadou i-au făcut mamei?
ce urări i-au adus de ziua ei?
ce bucate au avut pe masa de sărbatoare? și
care a fost itinerarul acelei zile?

Au rămas foarte plăcut surprinși viitorii noștri prezentatori, descoperind că, de fapt, în top-ul cadourilor, au rămas, ca și-n anul trecut, florile, pe masa de sărbătoare nu a lipsit torta cu vișine, preferata mamelor, iar traseul călătoriei în ziua de 8 Martie a rămas neschimbat: satul bunicii…

P.S. la această ședință-petrecere am avut parte de o surpriza plăcută:  rândurile noastre au crescut încă cu trei membri: Nicolas, Valeria și Vadim care au participat la un adevărat masterclass, urmărind cu câtă măiestrie mânuiesc cuvântul noii lor colegi. Jocurile de cuvinte, rimele, versurile, spuse repede, frământările de limbă i-au impresionat mult pe copii, iar renumitul  telefon stricat și jocul de-a crocodilul i-a amuzat, făcându-i să râdă cu multă poftă!

Vă așteptăm la următoarea ședință care va avea loc pe data de 25 martie, ora 13.00!

Pozele le puteți vedea pe pagina noastra de Facebook.

 

Reclame