Bujor, Cristina. Întâlnire cu eroii poveştilor româneşti. – Chişinău : Epigraf, 2017. – 72 p.

Întâlnirea cu eroii poveştilor româneşti

de

Cristina Bujor

Eroii din poveștile românești sunt minunați, frumoşi, prietenoși şi curajoși. Purtăm în sufletul nostru puterea, sacrificiul şi bunătatea lor, încercând să ne identificăm cu ei, cu eroii cărţilor îndrăgite prin trăirile şi aventurile petrecute virtual alături de ei.

 Întâlnirea cu eroii poveştilor româneşti este o colecție de povestioare pentru copii, care abordează lumea emoțiilor, a relațiilor și a valorilor morale într-un stil amuzant și apropiat copiilor. Veţi citi despre întâlnirea lor cu mulţi eroi din poveste: Făt-Frumos, Calul Năzdrăvan, Harap-Alb, Gerilă şi Setilă, Sfânta Duminică şi alţii. Veţi afla despre aventurile copiilor în minunata lume a Basmului, fantastică, dar, totodată reală şi plină de farmec cunoscându-i într-o povestire viu ilustrată şi plină de suspans, care îi va ajuta să înţeleagă cum poţi deveni, prin fapte bune, erou în viaţa de zi cu zi.  

Mitru, eroul cărţii, alerga, sărea şi lupta imaginar cu balaurii care voiau să atace căsuţa pentru păsări, cu ciudaţii crocodili care încercau să fure nucile din ladă şi cu monştrii invizibili care mâncau pe furiş plăcintele de pe masă.aaaaaa

 Se va întâlni el oare de-adevăratelea cu balauri, oare va căpăta puteri magice, oare cum poate câştiga un băiat obişnuit o luptă cu zmeii?…

Ba chiar există şi o taină pe care o veţi afla, dacă rămâneţi alături de Mitru… Cine ştie, poate chiar va avea nevoie de ajutorul vostru, dragi cititori!

Reclame