viata_secreta_a_lui_daisy_fitzjohn
Unsworth, Tania. Viața secretă a lui Daisy Fitzjohn /trad. din lb. engl. : Alina Popescu . – București : Corint Junior, 2016 . –283 p. : il.

Viaţa secretă a lui Daisy Fitzjohn
de
Tania UNSWORTH

Este o aventură captivantă a lui Daisy Fitzjohn, o fetiţă de 11 ani, care  locuiește doar cu mama sa într-un conac imens şi părăsit. Născută aici, Daisy, n-a fost niciodată la școală și nu a părăsit niciodată uriașa proprietate a mameiEste o fetiţă neobişnuită cu o imaginație bogată, iubeşte mult natura şi animalele, fapt ce-i ajută să gândească și să analizeze situațiile cărora trebuie să le facă față. Atunci când mama ei se duce la cumpărături şi nu se mai întoarce, Daisy rămâne complet singură. Apoi vine un străin, cu o valiză şi cu un secret care ameninţă întreaga ei lume…

Viaţa ei este o lecție de curaj a unei puștoaice care învață să ia decizii pe cont propriu, să discearnă cine e prieten sau dușman și să-şi apere cu fermitate poziţiile.

Vă recomandăm cu multă căldură această carte, care vă va ține cu sufletul la gură până la final. Or, noi, cititori mari sau mici, cu toții avem nevoie de eroi admirabili, iar Daisy, fără îndoială, este unul dintre ei.

Reclame