Colecţia Dicţionarele copilăriei

Colecţia include trei „mici dicţionare” de: neologisme, sinonime şi antonime – dicţionare mai puţin obișnuite, în care cuvintele sunt explicate în versuri! Fiecare volum începe cu o prefaţă, care le oferă micilor cititori „cheia” potrivită pentru lectură şi îmbogăţirea vocabularului, ajutându-i să se exprime corect. Colecţia se adresează preşcolarilor şi elevilor din clasele primare.

Lexiconul elevului

Scris pe înţelesul copiilor, lexiconul cuprinde mai mult de 1200 de noţiuni explicate succint. Acest dicţionar enciclopedic oferă răspunsuri, de la A la Z, la tot ceea ce doresc să afle copiii curioşi şi deştepţi! Fiecare definiţie, având şi un mesaj educativ, este însoţită de imagini bine alese, ce completează textul de bază.

Primul meu dicționar ilustrat

Menit să educe și, totodată, să satisfacă curiozitatea copiilor deştepţi, Primul meu dicționar ilustrat conţine definiții bogat ilustrate, ce le formează micuţilor primele deprinderi de învățare a cuvintelor noi și le dezvoltă interesul față de lectură și de lumea din jur. Conceput pentru copiii de la 3-9 ani, dicţionarul conţine cele mai jucăuşe desene, care îi vor face pe copii să înveţe, distrându-se, reţinând, astfel, mai uşor cuvintele necunoscute.


Dicţionarul limbii române pentru elevi

Definițiile explicative și concise, însoţite de ilustrațiile sugestive, oferă nu doar un context adecvat pentru sensurile cuvântului, dar şi informaţii suplimentare pe înţelesul copiilor.

Cum să scrii propria poveste

Dacă-ţi doreşti să scrii o poveste, dar nu știi de unde să începi, această carte îți sare în ajutor! De la cum să inventezi un personaj şi până la arta magică de a ține cititorul cu sufletul la gură, acest îndrumar de scriere creativă îți va sugera o mulţime de idei cum s-o faci! Nu ai nevoie decât de imaginație și de un vocabular cât mai bogat.

Spor la scris!