Ultima şedință a Serviciului Ora TV a avut loc nu online (spre marea bucurie a copiilor!), ci la bibliotecă!  Copiii, bucuroşi şi entuziasmaţi de întâlnirea pe viu în cadrul serviciul preferat, nu-şi dădeau rând la microfon pentru a-şi împărtăşi impresiile despre orele online şi cele petrecute alături de colegi şi profesori. Astfel, micii jurnalişti,  au remarcat marele sentiment de DOR pe care l-au simţit în pandemie: dorul de şcoală, de lecţii, de comunicare, de prieteni, de profesori, dar şi de colegii de la Ora TV. Înarmaţi cu multă inspiraţie, au trecut uşor la exerciţiile de mimică, demonstând emoţiile ce i-au însoțit timp de un an: bucurie şi nelinişte, tristeţe şi mirare, curiozitate şi frică, suferinţă şi interes, gingăşie şi supărare… Nu mai puţine emoţii le-a trezit şi chemarea Campaniei ReVino la biblioteca ta! care le-a permis accesul liber, multaşteptat la raftul de cărţi!

Am vorbit despre toate și, până la urmă, absolut unanim, am tras concluzia că anul care a trecut a fost, totuşi, unul bun. Însă mai e ceva de făcut, avem o singură restanță: excursia la postul de televiziune Moldova 1, unde viitorii reporteri radio TV vor vizita platourile emisiunilor Magazinul copiilor şi Ring Star, vor admira exponatele Muzeului TV și studioul redacţiei Ştiri. Iar până atunci copiii își vor trăi din plin vacanța: odihnă la mare, la munte, la bunei și-n taberele de vară, iar cei rămași în oraș vor avea parte de surprize frumoase la Grădina Zoologică, în parcurile Chișinăului și alte zone de odihnă și agrement din municipiu și, desigur, la Biblioteca „Târgu-Mureş”!

Cireaşa de pe torta Ora TV a fost una delicioasă: tuturor participanţilor le-au fost  înmânate  Diplome de participare  la  Serviciul Ora  TV. La despărţire, exerciţiile de mimică au pus pe faţa copiilor pecetea mândriei şi tristeţei, a bucuriei şi mirării, neliniştei şi satisfacţiei, dar şi a speranţei!